Hypnoscoachens föreläsning om hur du bygger mental styrka. 

Så länge vi lever kommer livet troligen att bjuda på prövningar och motgångar av olika slag.

Att bli stark mentalt är ett livslångt projekt och om man inte tar ansvar för att stärka sitt sinne så kommer livet antagligen att kännas rätt tungt ju längre tiden går. 

Kanske känner du dig vilsen i livet och vet inte ens i vilken ände du ska börja? Eller kanske ser du en ljus framtid men känner att något håller dig tillbaka från att utvecklas fullt ut? 

Man skulle kunna tro att det vanligaste jag som hypnotisör möter är människor som vill bli kycklingar för en stund, eller skratta åt sina vänner som ser ut att sova på en scen. 

Det är dock långt ifrån sanningen. 

De människor jag träffar och hjälper dagligen lider av sömnsvårigheter, trauma, panikångest, sorg, dålig självkänsla och ofta upplever de ett virrvarr av känslor som inte riktigt går att förklara. Sånt som drabbar oss i livet men som kan vara svårt att på egen hand få bukt med. 

Nu på fredag den 7/6 kommer jag att hålla en föreläsning i Göteborg där jag delar med mig av mina erfarenheter och vägleder i hur du kan skapa ett inre lugn och en starkare mental kapacitet.

Vill du som många andra få verktyg och tankesätt som hjälper så kan detta vara ett bra tillfälle att ta tag i mentala hinder och ge sinnet ett inspirerande och givande träningspass.

Datum: 7/6

Tid: 11.00-12.30

Plats: Göteborg (info vid anmälan) 

Pris: 200 kr

Anmälan sker till via kontaktformuläret nedan eller till josefin@sinnesvy.se