Body, Mind & Soul

Ditt livs hälsoresa!

I samarbete med Center For Progression anordnar Sinnesvy hälsoresor till soliga Playitas Resort på Fuerteventura några gånger per år. Jag kan med enorm glädje berätta att bokning för vår nästa resa i maj 2019 snart öppnar!

På resan ligger fokus på fysisk och mental hälsa och deltagarna får under en vecka chansen att utveckla sina fysiska och mentala sidor. Vi tror att kropp, själ och sinne hänger ihop och när det finns en obalans i en eller fler av dessa delar så mår vi inte så bra som vi skulle kunna göra. Genom professionell coachning av en personlig tränare, mental tränare och hypnoscoach kommer du under hälsoveckan att få göra ditt livs viktigaste resa.

En resa som ger sol, glädje, träning och god gemenskap men också möjligheten att bege dig på en resa in i ditt inre. Vi bär alla på ett bagage från vårt förflutna och det är ofta det som sätter käppar i hjulen för oss idag. Stress och oro, sömnsvårigheter och destruktiva levnadsmönster gör det näst intill omöjligt att leva ett lyckligt och hälsosamt liv. Kanske vet du inte ens var du ska börja?

När du reser med oss så ger du dig själv en veckas paus från vardagen där du får möjlighet att andas ut och få hjälp att bena ut hur du egentligen mår och vad du kan göra åt det. Du får en grundgenomgång på gymmet, en funktionsanalys där vi tittar på vilka övningar som är rätt anpassade för just din kropp samt mental träning i form av gruppövningar med guidad meditation och enskilda träffar med hypnoscoachning.

Att du dessutom får riktigt god och hälsosam mat och en D-vitaminboost från solen är såklart ett stort plus.

I hälsoresan ingår:

– Personlig träning med en professionell PT

– Funktionsanalys för att undersöka din nuvarande kroppsfunktion, hållning, rörlighet och ev. begränsningar

– Inspirationsföreläsningar och workshops

– Mental träning med fokus på din inre resa

– Gruppträning (aerobics, spinning, yoga, mm för att bara nämna några få)

– Flyg, transfer, hotell med halvpension (frukost- och middagsbuffé)

– 100 meter till havet

– Pool, sol, varma kvällar, god mat och en fantastisk gemenskap

Gå gärna in på Center For Progression för ytterligare information från vår samarbetspartner om resan.

 

Vill du veta mer om hur du anmäler dig? Skriv din fråga i kontaktformuläret nedan eller ring direkt på 0733 168 523